0031 6 50 88 55 47 [email protected]
Rioolservice Sint-Maartensdijk – Riool ontstoppen Sint-Maartensdijk
  • Riool ontstoppen
  • Camera-inspectie
  • Stankdetectie
  • Reparatie- en aanleg riolering

Professionele Riool Ontstopping en Rioolservice in Sint-Maartensdijk

Op zoek naar een rioolservice voor bijvoorbeeld het riool ontstoppen in Sint-Maartensdijk? Rioolservice Zuidwest is uw partner! Wij zijn een jong bedrijf, gespecialiseerd in de riooltechniek, van ontstopping, aanleg reparatie, en stankdetectie, niets is ons te veel.

Rioolservice Sint-Maartensdijk – Altijd transparante kosten

Middels onze transparante tarievenlijst weet u ongeveer hoeveel geld u kwijt bent voor uw klus. Daarmee voorkomt u exorbitant hoge kosten bij ‘cowboys’  waar onze branche helaas al jaren mee kampt.

Wanneer u ons inschakelt voor bijvoorbeeld een rioolontstopping in Sint-Maartensdijk, dan verzekeren wij u van een transparante werkwijze. Wij zullen altijd eerlijk, vakkundig en transparant ons werk uitvoeren. En mochten er onverhoopt toch extra kosten bij komen, door onvoorzien extra werk, dan zullen we dit ter plaatse altijd met u overleggen, voor er bijkomende werkzaamheden worden uitgevoerd.

Hoe lang duurt rioolontstopping in Sint-Maartensdijk?

Voor een keukenontstopping kunt u gemiddeld uitgaan van 1 tot 1,5 uur wanneer de werkzaamheden binnenshuis plaatsvinden. Wanneer de verstopping buitenshuis verholpen moet worden, dan duurt het wat langer, wat we vanzelfsprekend met u bespreken.

Heeft u een algehele riool verstopping in Sint-Maartensdijk, dan is de tijd lastiger in te schatten, omdat op voorhand vaak nog niet zeker is waar het probleem zich bevind. Gemiddeld kunt u rekenen op zo ‘n 1 tot 2,5 uur.

Wij gaan altijd zorgvuldig te werk. Toch kan het voorkomen dat er bij de werkzaamheden lekkages ontstaan, bijvoorbeeld door onkundige aanleg van het riool- of leidingstelsel of door veroudering van de leidingen. Hiervoor kan rioolservice Zuidwest niet aansprakelijk gesteld worden.

Heeft u verdere vragen, schroom niet,  bel, mail of app ons, wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Bel ons!!

Call Now Button
× Hoe kan ik je helpen?